POSLE TRI NOĆI SA ŽIGOLOM OSTALA JE TRUDNA: Sedam godina posle toga, još očajnički traga za OCEM SVOG DETETA!
Foto: Profimedia

PRavo na privatnost

POSLE TRI NOĆI SA ŽIGOLOM OSTALA JE TRUDNA: Sedam godina posle toga, još očajnički traga za OCEM SVOG DETETA!

Žena je pokrenula sudsku parnicu koja je trajala čak sedam godina kako bi saznala identitet oca svog deteta
Objavljeno: 08:31h

Proteklih sedam godina u Minhenu se vodila pravna bitka kojom je žena pokušavala da sazna identitet oca svog sina. Žena čiji identitet nije objavljen je, naime, pre sedam godina provela tri noći sa muškarcem koji se bavi prostitucijom u hotelu u gradu Hale u Nemačkoj. Nakon dobrog provoda otišla je iz hotela, a sa žigolom nije ostala u kontaktu.

Ipak, uskoro je shvatila da je jedne od tih noći ostala trudna, a nakon devet meseci od rodila je i muško dete. Kako javlja The Sun , žena se najprie obratila hotelu kako bi saznala ime i prezime oca svog deteta. Radnici hotela nisu mogli da joj izađu u susret i da joj otkriju te podatke zbog vrlo rigoroznih nemačkih zakona koji se tiču zaštite prava na privatnost. Novopečena majka stoga je podnela sudsku tužbu, a sud je godinama odlučivao o njenom zahtevu.

Sedeo je u kolima, a onda je ugledao GOLE MUŠKARCE! Da li mu se priviđa ili i vi vidite isto? (VIDEO)

U parnicama, žena je ispričala sve što se te tri noći dešavalo u hotelu. Tvrdila je da se muškarac zove Majkl, ali ipak u to nije bila sasvim sigurna. Jedino čega se sećala bilo je da je hotelska soba u kojoj se sve odvijalo nalazila na drugom spratu hotela.

Potvrdila da je nesrećna? Melanija na Tviteru zbunila ceo svet!

Uvidom u hotelsku evidenciju ustanovljeno je da su tih dana u hotelu bila čak četiri muškarca pod imenom Majkl. Međutim, sud se na kraju odlučio da odbije zahtev ove žene i majke, a u obrazloženju presude koja je objavljena ove nedelje, sud je utvrdio da bi otkrivanjem podataka moglo da dođe do povrede prava na privatnost, pogotovo zbog toga što bi u tom trenutku bili otkriveni podaci sve četvorice gostiju koji su tada boravili u hotelu pod imenom Majkl, a naročito zbog toga što žena i nije sasvim sigurna da li se žigolo sa kojim je provela te tri noći tako zaista i zove.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.