Da li biste platili 10.000 dolara za vožnju OVIM vozom? (VIDEO)
Foto: Profimedia

poput hotela

Da li biste platili 10.000 dolara za vožnju OVIM vozom? (VIDEO)

Japanska kompanija je napravila luksuzni voz koji je poput hotela na šinama
Objavljeno: 10:43h

Japanska kompanija JR East upravo je predstavila svetu luksuzna spavaća kola, nazvana Shiki-Shima, što u prevodu znači, Ostrvo četiri godišnja doba.

Ultra luksuzni voz je poput hotela, samo na šinama. Voz saobraća na liniji od Tokija, pa do severne regije Tohoku, kao i do najsevernijeg ostrva Hokaidu, a cena karte u samo jednom pravcu je nezamislivih $10,000!

Verovali ili ne, i ovo se dešava! AUTOBUSI BEZ VOZAČA uskoro će prevoziti putnike po Beču!

Da li da vam kažemo da su sve karte za ovaj voz rasprodate do marta 2018. godine?

Vožnja ovim vozom je prava privilegija i neponovljivo iskustvo. Poseduje samo 10 vagona, kola za ručavanje, lounge i ukupno 17 apartmana namenjenih prevozu samo 34 putnika. Ova neverovatna avantura traje 4 dana, ali je iskustvo vredno svakog uloženog dolara.

Stilski, voz je dekorisan do perfekcije. Možete se baškariti u svom apartmanu, ili pijuckati piće u specijalno dizajniranom lounge baru i posmatrati predele koji vam promiču pred očima. U hladnim zimskim noćima, uzmite omiljenu literaturu i smestite se kraj pucketavog kamina. U vozu…

Ukoliko preferirate intimnija putovanja i ne volite gužvu, onda će iskustvo koje doživite na ovoj relaciji biti nezaboravno.

(Espreso.co.rs / Luxlife)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.