BILA SAM NA NAJEKSKLUZIVNIJIM ORGIJAMA NA SVETU: Blud i NEMORAL su obavezni, evo šta se SVE RADI NA TIM ŽURKAMA
Rebel Vilson, Foto: printscreen

ORGIJE

BILA SAM NA NAJEKSKLUZIVNIJIM ORGIJAMA NA SVETU: Blud i NEMORAL su obavezni, evo šta se SVE RADI NA TIM ŽURKAMA

Kajla je u reportaži otkrila neke od provokativnih scena na koje je tamo naišla, između ostalog gledala je kako obučene žene golih grudi izvode oralni se*s muškarima u erotskim kostimima na kružnom prostoru u sredini sobe.

Objavljeno:

Glumica Rebel Vilson zazvala je pravu pometnju u javnosti kada je iznelda da ju je član britanske kraljevske porodice pozvao na orgiju gde se služila droga, a zabava je bila organizovana u domu američkog tehnološkog milijardera.

Glumica je šok otkriće iznela u nedavno objavljenim memoarima "Rebel Rising" gde piše da je u poslednjem momentu dobila poziv za zabavu od člana dvora koji je prijatelju rekao: "Treba nam još devojaka". Rebel Vilson opisuje žurku kao "ludu zabavu sa akrobatama i vatrom", ali kako je u to vreme bila devica, rešila je da pobegne odatle što pre.

Ipak, novinarka Kajla Kib ostala je na jednoj takvoj žurki i do detalja opisala šta se tamo zapravo dešava.

Žurku je održao klub samo za članove SNCTM-a, koji se smatra najekskluzivnijim se*s klubom na svetu. Bio je tema brojnih dokumentarnih i igranih filmova, naplaćuju milion dolara za svoje vrhunsko članstvo, a mnoge poznate ličnosti česti su gosti.

Samo lepi, bogati i oni koji nemaju kočnice mogu da dobiju članstvo, a žurke se redovno organizuju u LA-u i Njujorku. SNCTM događaji uglavnom su ograničeni na 100 gostiju kako bi se osigurala intimna, ali avanturistička atmosfera. Na nihovim događajima obično postoje formalni kodeksi oblačenja.

Rebel Vilson
foto: Profimedia

Obavezno je da muškarci nose odela, a žene elegantne večernje haljine ili donji veš. Jedno od njihovih zlatnih pravila je isticanje pristanka i suzdržavanje od opijanja. Ali, najvažnije pravilo je biti otvorenog uma i uživati.

Na licu mesta postoje različiti programi u kojima mogu da uživaju i parovi, od VIP kauča do glavne spavaće sobe sa đakuzijem. Kajla je u reportaži otkrila neke od provokativnih scena na koje je tamo naišla, između ostalog gledala je kako obučene žene golih grudi izvode oralni se*s muškarima u erotskim kostimima na kružnom prostoru u sredini sobe. Kasnije bi ti muškarci uzvratili uslugu.

"Domino dama je stručno i glasno vitlala bičem po leđima dve žene koje su klečale pred njom na klupi za odnose. Bilo je nejasno da li su te žene angažovane izvođačice ili gosti koji su se dobrovoljno javili da učestvuju. Na donjem spratu su bili krevetu, a ljudi su radili sve ono što možete da zamislite da se na krevetima radi. Ali ipak, sve je izgledalo tako savršeno, da je bilo nemoguće reći ko je gost, a ko zaposleni. Ono što me je najviše iznenadilo i što još pokušavam da shvatim jeste činjenica da sam u jednom trenutku večeri gledala muškarca od otprilike 40 godina koji je bio okružen hordom neverovatno lepih, mladih žena sa obe strane celo veče i dobija oralni se*s ne od jedne, već od dve najlepše žene koje sam ikada videla - istovremeno, a sve vreme izgleda kao da mu je užasno dosadno. Drugim rečima, osećala sam kao da su svi tu da se pokažu, a ne da se dokažu i provedu", napisala je između ostalog Kajla za "Daily mail".

00:15

SKANDAL NA SAVI U CENTRU BEOGRADA: Na brodiću počele ORGIJE, ostali brodovi ih OKRUŽILI, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

(Espreso/blic žena/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.