ZBOG VELIČINE MOG POLNOG ORGANA SUPRUGA ME STALNO PONIŽAVA U KREVETU: Kad imamo ODNOSE od mene uvek TRAŽI OVO
Seks, Foto: Profimedia

požalio se

ZBOG VELIČINE MOG POLNOG ORGANA SUPRUGA ME STALNO PONIŽAVA U KREVETU: Kad imamo ODNOSE od mene uvek TRAŽI OVO

On je u teškoj depresiji i ne zna šta da radi, jer više ne može da trpi stalno podsmevanje supruge na račun veličine njegovog polnog organa

Objavljeno:

Posle 13 godina braka, jedan Britanac je doživeo najgore ponižavanje od strane svoje supruge.

On je u teškoj depresiji i ne zna šta da radi, jer više ne može da trpi stalno podsmevanje supruge na račun veličine njegovog polnog organa.

- Ja imam 46, a moja supruga 41 godinu. Jasno mi je da veličina mog polnog organa nije idealna, jer i kada sam maksimalno uzbuđen, dužina nije veća od 10 centimetara. Međutim, to nikada nije uticalo na naš intimni život. Od predigre do raznih igračaka, njeno zadovoljstvo je uvek bilo prioritet - priča on i nastavlja:

- Međutim, nedavno se sve promenilo i ona je počela da priča kako bi volela da spava sa obdarenim muškarcem. Kada sam je pitao u čemu je problem, rekla mi je da sam "majušan" i da bi volela da oseti kako je to kada neko "pogodi sve tačke".

Muškarac, Polni organ
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

- Od tada ne prestaje da priča o tome i iako ja dajem sve od sebe, to nikad nije dovoljno. Kada je pitam šta bih još mogao da uradim, ona me vređa i ne želi da odgovori. Sve što želim je da se ponovo osetim voljenim, ali sve sam zabrinutiji da ja njoj nikad neću biti dovoljan - zaključio je on.

On ne zna kako da sačuva svoj brak

Odgovor psihologa:

Komentari vaše supruge su nepristojni, pa čak i bezobrazni. Imajte u vidu da dužina muškog polnog organa nema nikakve veze sa ženskim vrhuncem. Uostalom, poznato je da samo mali broj žena može da doživi vrhunaca samo na osnovu odnosa sa penetracijom.

Takođe, vi zaslužujete da budete voljeni i poštovani od strane vaše supruge. Recite joj koliko vas je povredila i objasnite da će vaš brak propasti ako se ovako nastavi.

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.