15 NAJLUĐIH dečijih imena. Ono pod brojem 8 potpuno će vas zbuniti! (FOTO)

ekscentrični roditelji

15 NAJLUĐIH dečijih imena. Ono pod brojem 8 potpuno će vas zbuniti! (FOTO)

Ukoliko ni vi ne volite jednolična i dosadna imena za dete, evo nekoliko predloga koji će vam se sigurno dopasti. A možda i ne
Objavljeno: 00:00h

Proces biranja imena za bebu obično traje devet meseeci. Tokom trudnoće srećni roditelji prave spiskove predloga za ime. Ukoliko ni vi ne volite jednolična i dosadna imena za dete, evo nekoliko predloga koji će vam se sigurno dopasti. A možda i neće? 1. Osama bin Laden Ubrzo nakon terorističkog napada, 11. septembra turski par koji živi u Nemačkoj želeo je da izrazi svoje poštovanje prema vođi Al Kaide, zbog čega su detetu želeli da daju ime po njemu. Ipak, vlasti su odbile ovo ime uz obrazloženje da bi moglo "dovesti do poniženja".

2. Anal Srećni roditelji sa Novog Zelanda koji su 2013. godine želeli svom detetu da daju ime Anal kada je Vlada odbila njihov izbor - dodavši to ime na listu zabranjenih nadimaka.
3. Majmun U Danskoj, roditelji su morali da biraju ime detetu s unapred odobrene liste imene. Na njihovu nesreću, Majmun nije bio na tom spisku. U ovoj zemlji svake godine bude odbijeno oko 250 imena, a Pluton i Anal su među njima.
4. Tula igra hulu sa Havaja Još jedno apsurdno ime koje je doživelo neuspeh na Novom Zelandu - vlada je usvojila devojčicu da bi detetu obezbedila prikladnije, ne tako okrutno ime.
5. Robokap Postoji barem jedno dete u Meksiku koje se zove Robokap. Zbog bizarne registracije nakon rođenja zatraženo je da zvaničnici u zemlji napišu listu stvari koja roditelje najviše zabrinjava kada detetu daju ime.
6. Nutela Francuski par svojoj kćerki želeo je da da ime Nutela - nadajući se da će ona na taj način biti slađa i popularnija, kao i ovaj čokoladni namaz. Kako god, francuski sudija se na taj predlog smejao u sudnici uputivši roditeljima podrugljive i neprikladne primedbe.
7. BRFXXCCXXMNPCCCCLLLMMNPRXVCLMNCKSSQLBB11116 U znak protesta zbog strogih zakona imenovanja u Švedskoj, jedan par je svojoj bebi želeo da da ime po ovom kodiranoj kolekciji brojeva i slova koji bi trebao da se izgovara kao Albin. Oni su svoj predlog opisali kao trudan, eksperimentalistički razvoj kao vid umetničkog stvaralaštva. Njihov zahtev je odbijen. 8. Seksi voće Zamislite da se zovete seksi voće. Srećom, vlada Novog zelanda spasila je jedno malo dete - i odbila zahtev jednih roditelja da se njihovo dete zove Seksi voće.
9. @ Kina ne dozvoljava da se simboli i brojevi koriste kao lična imena, i zbog toga je zahtev roditelja koji su želeli svom detetu da daju ime @ - ODBIJEN! Simbol se na kineskom izgovara "ai ta" - što zvuči slično kao fraza "Voli ga".
10. Metalika
Roditelji ove devojčice mora da su veliki fanovi ove grupe - kada su odlučili svojoj ćerki da daju ime po ovoj hevi-rok grupi. Poreski službenici su, pak smatrali da ime nije prikladno za devojčicu zbog čega su roditelji bili prisiljeni da joj daju drugo ime.
11. Obrezivanje
Kao i Robokap, barem jedno nesrećno dete iz Meksika dobilo je ime Obrezivanje. Ipak, on ga je koristio sve dok Vlasti nisu zabranile to ime.
12. Fraise (Jagoda) Iako su Kris Martin i Gvinet Paltrou dete zovu jabuka, Fracuske vlasti nisu toliko predusretljive kada roditelji žele detetu da daju ime po nekom voću. Sudija je odbio ovaj zahtev, rekavši da bi ime Fraise dovelo do zadirkivanja zbog svoje veze sa sleng izrazom "dovuci svoju pozadinu ovamo".
(Espreso.co.rs / Izvor: The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.