Prespavala i svoj porođaj: Kad zakunta ova žena se ne budi i po 11 dana! (VIDEO)

Kakav fenomen!

Prespavala i svoj porođaj: Kad zakunta ova žena se ne budi i po 11 dana! (VIDEO)

Svi imamo trenutak kada smo premoreni i mislimo da bismo prespavali 3 dana. Međutim, ova žena ima poremećaj koji za posledicu ima san koji ne može da prekine ni udar topa
Objavljeno: 18:54h

Amerikanka Džodi Robins ima poremećaj zbog kog joj se desi da prespava i po nekoliko uzastopnih dana. Njeno najduže spavanje trajalo je čak 11 dana, a ono što je naročito bizarno jeste da je Džodi prespavala čak i rođenje prvog sina, kao i neke bitne događaje i praznike. Možete li da rešite novu slagalicu? Panda je tu, ali samo najoštrije oko može da je pronađe! (FOTO) Iako joj nije uspostavljena tačna dijagnoza, Robinsova smatra da boluje od Klajn-Levinovog sindroma. Ovaj sindrom je povezan sa delom mozga koji kontoliše apetit i san.

Printscreen/ Youtube
Tretman za ovaj poremećaj još uvek nije ustanovljen, a posledica je prekomerno unošenje hrane, kao i nesputan seksualni nagon. - Najbinitnije je da mi se konačno da dijagnoza jer je to nije samo moj teret, već i teret moje porodice - navodi Džodi. Često joj se dešava da njena dva sina ne mogu nikako da je probude iz sna, pa njen muž ima pune ruke posla u odgajanju dečaka.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.