MIA KALIFA KONAČNO OTVORILA DUŠU: To su najtraumatičnija tri meseca mog života!
Kalifa otvorila dušu, Foto: Printscreen Instagram

NIJE LAKO

MIA KALIFA KONAČNO OTVORILA DUŠU: To su najtraumatičnija tri meseca mog života!

Smeta joj što njeni pratitelji na društvenim mrežama stalno spominju njene uloge u filmovima za odrasle

Objavljeno:

Provela sam celu noć u krevetu i jela gumene bombone, dok mi je mobilni pored stalno svetlio. Izgleda da bi trebala umreti i ponovo se roditi kao devica da bi me pustili da živim - požalila se 27-godišnja bivša pornoglumica Mia Kalifa na društvenim mrežama i prepričala kako nema lepe uspomene koje je vežu za posao seksa pred kamerama.

Naime, radila je svega tri meseca u toj industriji i nakon što je prekinula s tom karijerom nije joj uopšte bilo lako suočiti se s osudom okoline.

- Znam da je sve počelo kao šala, ali želim se svima zahvaliti. Vaša podrška i lepe reči, prihvatanje, branjenje i energija je toliko divna i cenim to. Morala sam isključiti komentare na svojim objavama zadnjih godinu dana jer su bili prepuni mržnje. Došlo je do tačke da nisam videla ništa osim sramoćenja na račun moje prošlosti. Jako je uticalo na moje psihičko zdravlje, brak i konstantno me podsećalo na prošlost - rekla je Kalifa kojoj smeta što njeni pratitelji na društvenim mrežama stalno spominju njene uloge u filmovima za odrasle, ali isto tako nailazi na veliku podršku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.