URNEBESNE SCENE NA BENZINSKOJ PUMPI U RUSIJI: Muškarci poziraju u ŽENSKOM VEŠU, razlog za to je GENIJALAN! (FOTO)
Nasmejali sve koji su imali prilike da prisustvuju, Foto: Printscreen/Twitter

NEVEROVATNO

URNEBESNE SCENE NA BENZINSKOJ PUMPI U RUSIJI: Muškarci poziraju u ŽENSKOM VEŠU, razlog za to je GENIJALAN! (FOTO)

Osoba koja stoji iza ovog marketinškog trika je bez sumnje verovala da će videti neke oskudno odevene i zgodne žene koje su želele da im se benzin toči za džabe

Objavljeno:

Jedna benzinska pumpa u Rusiji verovala je da je smislila briljantan marketinški plan kada je nudila besplatno gorivo svima koji su se pojavili u bikiniju. Međutim, dogodilo se upravo ono što nisu očekivali.

Naime, na potpuno oduševljenje i iznenađenje zaposlenih, mnogi muškarci su se odazvali ovom “triku”, što je do srži nasmejalo sve koji su imali prilike da prisustvuju ovim scenama, ili da ih vide na internetu.

1. Pretpostavljamo da su očekivali da se na njihovoj pumpi, kao na pisti, ređaju zgodne dame

Osoba koja stoji iza ovog marketinškog trika je bez sumnje verovala da će videti neke oskudno odevene i zgodne žene koje su želele da im se benzin toči za džabe. Umesto toga, izgleda da su muškarci koji su bili spremni da se skinu dobili veću pažnju od njih.

2. Sve je bilo organizovano kao “fer-plej”, pa nigde nije bilo naznačeno da u igri treba da učestvuju samo pripadnice lepšeg pola

Naime, nige nije bilo zakonskog uslova da mogu da učestvuju samo žene, pa nije bilo kršenja pravila ili bilo čega drugog kada su se u sve uključili muškarci.

3. Momci su ovu igru shvatili i više nego ozbiljno!

Iako su mogli da navuku skromnije i neupadljivije kupaće kostime, mnogi muškarci su odlučili da se maksimalno zabave i nasmeju, oblačeći se što je moguće oskudnije.

4. Neki od njih su nosili čak i štikle!

Rusija
foto: Printscreen/Twitter

Ako ste hrabri da odete toliko daleko da obučete bikini, zašto ne biste navukli štikle i zaista upotpunili izgled? Kapa dole ovim momcima – nadamo se da su im napunili rezervoare!

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/bolde.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.