PO 1 PARU JE OSUTA RAFALNA PALJBA: Njihovo ponašanje POKRENULO LAVINU
Hamburger, Foto: Profimedia

gore mreže!

PO 1 PARU JE OSUTA RAFALNA PALJBA: Njihovo ponašanje POKRENULO LAVINU

Ponašanje prema osoblju restorana može puno otkriti o nečijoj ličnosti, a jedan par šokirao je društvene mreže kada su za kuvara u restoranu imali specifične upute i zahteve za pripremu hrane.

Objavljeno: 21:22h

Objava je brzo postala viralna, a mnogi su u komentarima ostali šokirani zahtevima para.

Ponašanje prema osoblju restorana može puno otkriti o nečijoj ličnosti, a jedan par šokirao je društvene mreže kada su za kuvara u restoranu imali specifične upute i zahteve za pripremu hrane. Naime, kako piše Daily Mail, u objavi podeljenoj u Facebook grupi ‘Don’t F With Your Server’, par, poznat samo kao Alan i Karen iz SAD-a, napisao je uputstvo u šest koraka o tome kako pripremiti njihove hamburgere. U vrlo preciznoj poruci, tražili su posebnu pripremu svakog dela, te da se svaki sastojak spremi u posebnu kutiju - od lepinja, pljeskavica, povrća, sira, krompira i umaka.

Uz fotografiju njihove poruke, u objavi je napisano: “'U redu, obično ne objavljujem, ali ovome nisam mogao odoleti ... Danas su ušla 2 gosta sa svojim uputstvima o tome kako žele da se njihova hrana pripremi.” Objava je brzo postala viralna, a mnogi su u komentarima ostali šokirani zahtevima para. “Moj restoran bi rekao ne. Ne trošimo kutije za poneti zbog gluposti ", komentarisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica napisala: “Molim?! Idi u trgovinu i sama napravi burger.” Mnogi su ovu objavu iskoristili kao priliku da podele svoja najgora iskustva s mušterijama u restoranu. "Pre mnogo godina došao mi je kupac s popisom svih njegovih alergija i intolerancija, te je sa sobom poneo konzervu zelenog graška. Jedite kod kuće ako ih imate toliko", napisao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Nekada sam imala mušteriju koji bi konobaru dao belešku da da meni koja je govorila kako pripremiti Bombay martini. Svaki petak 2 godine.”

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.