KOJA BI NA OVO REKLA "NE"?! Čučnuo je i zaporosio devojku, a umesto PRSTENA izvadio OVO! (FOTO)
Par, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

KOJA BI NA OVO REKLA "NE"?! Čučnuo je i zaporosio devojku, a umesto PRSTENA izvadio OVO! (FOTO)

Šta biste vi uradili na njenom mestu?

Objavljeno:

Stomatolog iz Montane, Džoel But, zaprosio je svoju devojku Kedi Lejtajmer na nesvakidašnji način. Kleknuo je pred njom, pitao ju je da li želi da se uda za njega, a umesto da izvadi verenički prsten, predao joj je štenezlatnog retrivera.

Kedi je mislila da ju je dečko doveo u Nacionalni park u Montani kako bi načinili nekoliko zajedničkih fotografija. Ni slutila nije da će je dečko zaprositi sa psom u rukama.

Najpre je držao psa sa ogrlicom na kojoj je pisalo "Kedi". Mislila sam da je štete nazvao po meni i da će mi ga pokloniti. Tek onda je kleknuo i pitao me: "Hoćeš li se udati za mene" - rekla je oduševljena devojka.

Očekivala je da će prelepi zalazak sunca biti samo odlična pozadina za njihove zajedničke fotografije. Međutim, taj dan se pretvorio u jedan od njenih najradosnijih trenutaka u životu.

- Kedi je za mene posebna i želeo sam da učinim nešto posebno i originalno što će pamtiti čitavog života - rekao je Džoel.

Znao sam da ću je ovog leta zaprositi. Kada sam saznao da ću dobiti psa, shvatio sam da je pravi trenutak da to učinim - dodao je stomatolog.

Sudeći po njihovim srećnim fotografijama na društvenim mrežama, očigledno je da je Kedi pristala da se uda za svog voljenog.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.