OTAC GLEDAO ROĐENU ĆERKU KAKO VODI LJUBAV SA MUŽEM: I ne samo on već i 46 OSOBA, TOTALNA NEVERICA (FOTO)
Par, Foto: Printscreen/TikTok/rroberson16

HIT

OTAC GLEDAO ROĐENU ĆERKU KAKO VODI LJUBAV SA MUŽEM: I ne samo on već i 46 OSOBA, TOTALNA NEVERICA (FOTO)

Sve se dogodilo kada je ona surfovala na Fejsbuku pre nego što joj se muž prišunjao i spontano započeli “akciju”

Objavljeno: 17:30h

Žena iz Misisipija podelila je sa pratiocima na TikToku vrlo neprijatno iskustvo posle kog je nedelju dana bila u depresiji. Ona je, naime, greškom pritisla dugme za snimanje uživo na Fejsbuku u trenucima kada je počela da vodi ljubav sa mužem, i tako “počastila” dobar deo prijatelja, među kojima je bio i njen otac.

– Slučajno sam otišla na opciju “uživo” na Fejsbuku dok sam bila u zanosu sa suprugom. Snimak je videlo 46 osoba, uključujući i mog sopstvenog oca. Plakala sam posle toga nedelju dana bez prestanka – navela je atraktivna brineta.

Sve se dogodilo kada je ona surfovala na Fejsbuku pre nego što joj se muž prišunjao i spontano započeli “akciju”.

– Spustila sam telefon, a da ga nisam zaključala i uspela sam nekako da pritisnem dugme za emitovanje snimka uživo – priseća se ona, prenosi Njujork Post.

Par
foto: Printscreen/TikTok/rroberson16

Dodala je i da ju je najbolji prijatelj konstantno zvao kada mu je stigla notifikacija, ali u tim trenucima bila je u tolikom zanosu da je ignorisala sve pozive.

Da stvar bude još gora, njen otac je kliknuo na notifikaciju, pre nego što je zašao sa Fejsbuka kadaj e shvatio šta se dešava.

Srećom, telefon žene nije emitovao nikakve vizuelne prikaze s*ksa, već je kamera bila okrenuta ka drugom pravcu. Međutim, jauci i uzdasi su se i te kako čuli.

Njen otac je najpre ignorisao činjenicu da se uključio uživo na s*ks svoje ćerke, da bi se tek posle nekog vremena našalio na tu temu.

Par
foto: Printscreen/TikTok/rroberson16

– Rekao mi je da, kada je shvatio šta se dešava, samo je izašao i ponašao se kao da se to nikada nije dogodilo. Jednom se ipak našalio sa mnom o tome – kazala je posramljena žena.

Urnebesnu ispovest na TikToku pregledale su hiljade i hiljade korisnika, a sarkastičnih i duhovitih komentara svakako nije manjkalo.

(Espreso / New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.