TI SI DEBELO SMEĆE - Dečko je maltretirao zbog kilaže, a onda mu je servirala SAVRŠENU OSVETU i pretvorila se u RIBETINU! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/AlvinaRayne

potpuna transformacija!

TI SI DEBELO SMEĆE - Dečko je maltretirao zbog kilaže, a onda mu je servirala SAVRŠENU OSVETU i pretvorila se u RIBETINU! (FOTO) (VIDEO)

Savršenu osvetu Alvina Rejn je isplanirala pošto ju je njen nekadašnji partner nazvao "debelim smećem" kada je imala preko 120 kilograma
Objavljeno: 22:48h

Gojazna majka odlučila je da se osveti svom zlom bivšem dečku nakon što ju je prozivao i maltretirao zbog njene kilaže i uspela je da smrša neverovatnih 60 kilograma.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Savršenu osvetu Alvina Rejn je isplanirala pošto ju je njen nekadašnji partner nazvao "debelim smećem" kada je imala preko 120 kilograma.

BLAGO NJEMU KAD MU SE MOŽE: Plastični hirurg dizajnirao svoju ženu kako je hteo! (FOTO)

Alvina ima 32 godine i utehu od svih zlih komentara pronalazila je u 5000 kalorija na dan, uključujući dva obroka brze hrane, dve činije šećernih žitarica, kao i razne vrste grickalica.

Zbog problema sa kilažom, majka dvoje dece je morala da kupuje odeću za muškarce, jer su joj ženske stvari bile preuske i premale.

Međutim, devojka iz Filadelfije 2009. godine je odlučila da zauvek raskine vezu sa nezdravim životom.

Nakon što je njena dijeta prošla apsolutno uspešno pošto je smršala neverovatnih 60 kilograma, Alvina ponovo uživa u ljubavi sa svojim mužem Sašom.

(Espreso.co.rs / Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.