NEKADA JE BILA VERNICA, A SAD JE TEŠKA PERVERZNJAKINJA: Od njenog EKSPLICITNOG MATERIJALA može čovek da SE ŠLOGIRA!
Edi, Foto: Printscreen

SVE OTKRILA

NEKADA JE BILA VERNICA, A SAD JE TEŠKA PERVERZNJAKINJA: Od njenog EKSPLICITNOG MATERIJALA može čovek da SE ŠLOGIRA!

„Ne možete očekivati da se vaše granice poštuju osim ako ne progovorite“, primetila je, govoreći u podkastu

Objavljeno: 17:31h

Zvezda za odrasle koja je napustila religiju da bi živela život u industriji filmova za odrasle, ispričala je o svojim ranim počecima, kada se preselila u „kuću modela“.

Edi Endruz je bivša mormonska misionarka, koja je ranije objasnila da je odlučila da odbaci religiju nakon što se zbog toga osećala „seksualno potisnuto“.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/iamaddieandrew

Sada ima 32 godine i sledi svoj san da radi kao glumica, a podelila je neka od svojih sećanja o karijeri u filmovima za odrasle u relativno kasnoj dobi od 28. godine.

Iako je uživala u aspektima svoje karijere u industriji za odrasle, Edi je priznala da je bilo teških stvari sa kojima se mora nositi.

„Ne možete očekivati da se vaše granice poštuju osim ako ne progovorite“, primetila je, govoreći u podkastu.

„Kada sam prvi put počela, preselio sam se u ovu modelsku kuću, gde je moja spavaća soba bila na kameri uživo 24/7. Gledaju vas 24/7, i posmatraju vas kako se menjate… „Svesni ste ovoga, možete da isključite kameru ako želite, ali realnost je da je razlog zašto je kuća modela tamo, deo toga što zarađuju od toga što ste na kameri. "

Ali, uprkos jezivosti ovoga, Edi je prihvatila da je bila neophodna prodaja privatnosti da se nađe u industriji odraslih nakon tako drugačijeg početka života.

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.