RECEPT KOJI JE RAZBESNEO FEJSBUK I ITALIJANE: Špagete SU SE NAŠLE NA UDARU (VIDEO)
Špagete, Foto: Printscreen/TikTok/ lionfieldmusic

otkriće

RECEPT KOJI JE RAZBESNEO FEJSBUK I ITALIJANE: Špagete SU SE NAŠLE NA UDARU (VIDEO)

Iskazali su gađenje prema nečemu što "jako loše izgleda i sigurno ima još lošiji ukus"

Objavljeno: 22:13h

Ako je za Italijane nešto svetinja, onda su to svakako pica i pasta. Znate i sami kakvu reakciju naprave kada čuju da drugi narodi na picu stavljaju kečap, ili kao što se kod nas radi - majonez. Šta li bi tek rekli za picu sa goveđom salatom koja je doživela neverovatnu popularnost u Beogradu?

Ovaj recept podeljen na Fejsbuku izazvao je mnoštvo reakcija, i to ne baš pozitivnih. Recept se čini jednostavnim i ukusnim, ali jedan detalj sa samog početka je razbesneo mnoge Italijane i poznavaoce ove kuhinje.

Video počinje stavljanjem nekuvanih špageta u vatrostalna činiju, zatim dodavanjem mnogo iseckanog crnog i usitnjenog belog luka. Potom se dodaje pasirani paradajz, so, biber, origano i dosta ključale vode. Sve se to peče na 180 stepeni 30 minuta. Zatim se vadi iz rerne i tome se dodaju mocarela, parmezan, još malo origana i ponovo ide u rernu na 10 minuta.

Mnogi su se oduševili ovim receptom koji je brz i lak i činjenicom da sve izgleda preukusno, pogotovu otopljeni sirevi koji se razvlače. Međutim, Italijanima je nedopustivo to da se neskuvana pasta odmah stavlja u rernu. Na sličan video reagovala su i čuvena braća sa TikToka koja često komentarišu, reaguju i isprobavaju recepte ovog tipa.

Njih dvojica su na video reagovali pesmom koju su napisali specijalno za potrebe reakcije na video. Iskazali su gađenje prema nečemu što "jako loše izgleda i sigurno ima još lošiji ukus".

Ipak, sudeći po sastojcima i finalnom proizvodu, reklo bi se da i nije baš tako.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.