POŽELEĆETE DA BACITE GRUDNJAKE POSLE OVOG SNIMKA: Žena stavilja LEPLJIVE TRAKE NA NJIH, PAZITE SAMO! (VIDEO)
Foto: Tik Tok Printscreen

DOBAR TRIK

POŽELEĆETE DA BACITE GRUDNJAKE POSLE OVOG SNIMKA: Žena stavilja LEPLJIVE TRAKE NA NJIH, PAZITE SAMO! (VIDEO)

Omogućuje da i bez neudobnog grudnjaka grudi ceo dan budu podignute i izgledaju punije, tvrde neke žene.

Objavljeno:

TikTok korisnica @NipseyDaisy je na platformi postala popularna nakon što je pratiocima otkrila par jednostavnih koraka za korištenje lepljive trake za grudi, zahvaljujući kojoj, tvrdi, više nikad nećete trebati grudnjak.

Njen modni trik je na društvenim mrežama pogledalo gotovo tri miliona ljudi, a objasnila je da traka koju koristi nije obična lepljiva traka već baš traka za grudi ili "boob tape" izrađena od mekane tkanine koja je u zadnjih nekoliko godina postala pravi hit proizvod pa se često na svojim profilima u nju kunu i poznate žene iz mode i showbizza.

@nipseydaisy Reply to @headzenmigraine ♬ Rose Tea - Curtis Roach

- Ovo je jedan od najboljih izuma čovečanstva, a omogućuje da i bez neudobnog grudnjaka grudi ceo dan budu podignute i izgledaju punije - napisala je i jedna poznata glumica na svom Instagram profilu.

No, premda je predmet mnogim ženama postao nezaobilazan letnji deo garderobe, neke ga još ne znaju pravilno koristiti jer za različite autfite postoje i različite smernice. Zato je u svom hit videu @NipseyDaisy odgovorila na najčešće pitanje "kako se traka nosi s haljinom ili majicom bez naramenica", a upute su prilično jednostavne... Bitno je, kaže, odabrati traku za grudi koja odgovara vašoj boji kože, a stavlja se vodoravno preko i ispod bradavica.

Prema njenom tutorialu, nije je potrebno lepiti i na leđa jer ćete je tako samo prebrzo potrošiti. TikTokerka ju je zalepila preko i malo ispod bradavica, a kad se okrenula, traka se nije videla, a prikrila je bradavice koje se nisu isticale ispod haljine. U drugom videu je traku nosila ispod ružičaste haljine s dubokim dekolteom, a umesto vodoravno traku je lepila na gore počevši ispod prsa pa preko obje dojke do ključne kosti...

@nipseydaisy

You just have no choice but to be thaaaaat girl

♬ Meg Thee Stallion is THAT girl - E! News

Budući da su se neke korisnice požalile da im je skidanje bilo prilično neugodno i bolno iskustvo, Tiktokerka je poručila i da bi se pre stavljanja trake za grudi na kožu trebalo nanijeti malo kokosovog ulja ili obične tople vode - da "razbije" lepak i lakše se skine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.