OVA DADILJA NUDI USLUGU KOJA JOJ DONOSI 3.000 PO SATU: Kada čujete šta UME, odmah ćete je ANGAŽOVATI (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/themeparknanny

MNOGI JOJ ZAVIDE

OVA DADILJA NUDI USLUGU KOJA JOJ DONOSI 3.000 PO SATU: Kada čujete šta UME, odmah ćete je ANGAŽOVATI (VIDEO)

Pre otprilike dve godine došla je na ideju o takvom poslu.

Objavljeno: 15:15h

Za mnoge ljude provod u zabavnom parku predstavlja iskustvo iz snova. To smatra i 22-godišnja dadilja poreklom iz New Jerseyja, koja naplaćuje svoje posete Disney Worldu. Naime, Cyan Nardiello studira na Floridi, a studije plaća zabavljajući se i uživajući u najluđim vožnjama i aktivnostima zabavnog parka.

Uz dozvolu porodice za koju je radila u to vreme, odvela je njihovo sedmogodišnje dete u Dizni svet na jedno poslepodne. Nakon što je devojčica bila oduševljena izletom, a njoj je to dalo odličnu ideju za biznis.

Od tada je svoj standardni posao čuvanja dece pretvorila u potpunosti u ovu puno zabavniju varijantu. Naime, sad se bavi isključivo čuvanjem dece u Disney Worldu, a svoj rad naplaćuje 3.000 po satu.

Osim za lokalne stanovnike, ona takođe radi za porodice koje dolaze na odmor u Floridu. Fotke i videe fenomenalnih provoda sa decom objavljuje na svom TikTok profilu.

U razgovoru za Insider je rekla: "Odlučila sam napraviti posao od toga pre nego što neko stigne da ukrade moju ideju. Ako porodici za koju radim treba dodatna pomoć, onda vodim njihovu decu na aktivnosti prikladne njihovom uzrastu, igram se sa decom društvenih igara i vodim ih na bazene."

U sklopu posla posećuje zabavni park do četiri puta nedeljno i kaže da joj je i dalje zabavno kao i prvi put.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.