PRESELILA SE U NOVI STAN I NOĆU PROŽIVLJAVALA UZNEMIRUJUĆE SCENE: Onda je DOBILA PORUKU koja je SVE RAZOTKRILA
Devojka, Foto: Printscreen Tiktok/jenlaurenn

užas

PRESELILA SE U NOVI STAN I NOĆU PROŽIVLJAVALA UZNEMIRUJUĆE SCENE: Onda je DOBILA PORUKU koja je SVE RAZOTKRILA

Džen Lauren je primetila neobičan komšiluk po preseljenju u Njujork, a izgleda da su pojedini razotkrili i nju

Objavljeno: 11:00h

Džen Lauren je Tiktokerka koja živi u Njujorku sa dečkom, a koju prati 26.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži. Ona se nedavno preselila u novi stan, ali primetila je da je na novoj adresi komšiluk nešto opušteniji nego inače. Naime, iako živi na višim spratovima, ova žena je uočila da se komšinica čiji je prozor odmah preko puta njenog ne libi da šeta gola po stanu.

- Često radim od kuće, a prozor te žene je direktno preko puta mog. Nisam mogla, a da ne primetim da ne koristi zavese niti roletne. Noću, kada je uključeno svetlo sve se vidi. Tako smo moj dečko Itan i ja odmah po useljenju primetili da se komšinica preko puta šepuri kao od majke rođena. Ne znam da li misli da je niko od prolaznika ne vidi pošto je visoko, ili nema srama. Očigledno je da nema stida, jer bi u suprotnom spustila roletne, svesna je da komšije mogu da je vide, ali nju to očigledno ne dotiče. Možda je videla da se neki sladak tip uselio prekoputa, pa želi da ga zavede? Verovatno zvučim paranoično, ali šta drugo da pomislim - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

Džen je priznala da je ljubomorna i da ne želi da svake večeri njen dečko gleda još jednu golu ženu.

- Možda sam ja psihotično ljubomorna, ali ne želim da moj Itan pored mene svake večeri gleda još jednu golu ženu! Oni koji prate moj sadržaj na Tik-toku primetili su da sam pomenula bizarnu košinicu, ali izgleda da me je razotkrila! Sela sam za svoj laptop jednog jutra, kao i obično i uočila sam da na njenom prozoru stoji zalepljen neki papir. Kada sam malo bolje pogledala na njemu je pisalo Tik-tok. Bila sam zapanjena kako me je razotkrila! Zauzvrat pitala sam je pod kojim imenom je ona na Tik-toku i to pitanje sam zalepila na svoj prozor. Presmešna mi je ova komunikacija - objasnila je Laurenova.

Njeni pratioci nisu ostali nemi na ovu njenu objavi, a reakcije su bile različite.

- I meni je smešno kako ste vas dve stupile u kontakt.

- Normalno da ta žena paradira gola namerno, i ja bih bila ljubomorna.

- Komšinica se vodi parolom, kome smeta ne mora da gleda.

- Izluđivala bi me takva žena, ali to su čari života u Njujorku.

- Ukoliko ne prestane da se šeta gola ili se preselite ili nabavite bar vi roletne.

@jenlaurenn stream @magz !! no greater feeling than your bestie living out her dreams & CRUSHING IT #nycvlog #nyclivemusic ♬ original sound - Jen Lauren

Majke i snajke

47:59

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP05

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.