ŽENA IZGUBILA DIJAMANTSKI PRSTEN, PA UBRZO OTKRILA LOPOVA: Kad su saznali o kome se radi, svi ZANEMELI...(VIDEO)
Izgubila verenički prsten, Foto: Printscreen/Tik-Tok/michlivinlife

da li je ovo realno?!

ŽENA IZGUBILA DIJAMANTSKI PRSTEN, PA UBRZO OTKRILA LOPOVA: Kad su saznali o kome se radi, svi ZANEMELI...(VIDEO)

Verenički prsten za svaku ženu je posebno bitan

Objavljeno:

Upravo zato je nestanak dijamantskog prstena izazvao pravu paniku u jednoj američkoj porodici. Mekejla je bila zabrinuta kada ju je majka nazvala u suzama, obaveštavajući je da ne može da pronađe svoj dragoceni nakit. Ovaj prsten nije imao samo novčanu vrednost, već i ogromnu sentimentalnu vrednost za njenu mamu.

Mikejla je primetila da se njihov pas ponaša veoma čudno, što ju je navelo na sumnju da bi on mogao biti povezan sa nestankom prstena. Odlučila je da pozajmi detektor metala od svog ujaka kako bi istražila ovu sumnju. Snimak na kojem je pas prošao kroz detektor metala postao je pravi hit na društvenim mrežama, a mnogi su se nasmejali čitavoj situaciji.

Detektor metala je počeo snažno da pišti kada je prislonjen na psa, a rentgenski snimak je potvrdio sumnje, pas je zaista progutao dijamantski prsten. VIdeo ovog incidenta postao je veoma rado gledan na Tik-toku, prikupivši blizu 8 miliona pregleda. Mnogi korisnici su se našalili na račun situacije, ali je srećom prsten uspešno “izvađen” iz psa i vraćen njegovoj vlasnici.

@michlivinlife Nothing like getting a phone call from my mom sobbing that she can’t find her ring, only to confirm the freaking dog ate it 🤦🏻‍♀️ #dog #doodle #doodlesoftiktok #missingring #fyp #funny #crazy ♬ Oh No - Kreepa

Iako je ova situacija izazvala mnogo smeha na društvenim mrežama, ona je takođe podsetnik da život sa kućnim ljubimcima može biti pun neočekivanih iznenađenja. Srećom, ovaj slučaj je imao srećan završetak, a prsten je ponovo na sigurnom mestu.

- Mojoj najboljoj prijateljici je pas pojeo zubnu protezu.

- Bar je prsten završio na sigurnom.

- Mama se nikada više neće sećati tog prstena po prvobitnim uspomenama.

- Dijamanti su najbolji prijatelji i psima.

- Bar ga je žena dobila na kraju nazad.

- Taj pas je jedno vreme bio papreno skup!

Bonus video:

00:09

Pas u kolima u Zemunu

(Espreso/srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.