icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

savršeno

Muzika i moda uvek idu ruku pod ruku: Veče koje će se dugo pamtiti

Podeli:

Na velikoj sceni 28. novembra 2016. u organizaciji agencije Fabrika i Kolarčeve zadužbine je bio održan muzičko modni spektakl

foto: Promo
foto: Promo

Modna agencija Fabrika se krajem 2016. godine, na predlog Kolarčeve narodne zadužbine, sa ogromnim zadovoljstvom uključila u akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog koncertnog klavira, koji Kolarac, kao najvažnija koncertna dvorana u Srbiji nije imala, kako bi na njemu svirali ugledni svetski muzičari.

 

Na naš poziv, poznati kreator visoke mode i veliki obožavalac opere i klsične muzike uopšte, a pre svega prijatelj Srbije, Renato Balestra je sa zadovoljstvom prihvatio da dođe u Beograd sa svojom kolekcijom i to sa svojim prijateljima, čuvenim dirigentom, Jacopom Sipariem di Pescasseroliem(www. jacoposiparidipescasseroli.it) i Italijanskim sopranom, Silvanom Froli.

 

28.Novembra 2016., na velikoj sceni, u organizaciji agencije Fabrika i Kolarčeve zadužbine je bio održan muzičko modni spektakl, TELEGROUP MUZIKA&MODA za novi koncertni klavir za Kolarčevu zadužbinu, sa modnom revijom poslednje kolekcije visoke mode Renata Balestre i koncertom Simfonijskog orkestra, kojim je dirigovao Jacopo Sipari di Pescasseroli, solista, Italijanski sopran Silvana Froli, propraćen ovacijama i uz prisustvo velikog broja uglednih zvanica. Već te večeri je potvrdilo i ubrzo uplatilo nekoliko donatora, a zahvaljujući atraktivnosti i velikoj medijskoj kampanji, upravo je ovaj događaj pokrenuo priliv donatora i na kraju Ministarstva pravde i krajem prošle godine je kupljen Steinway koncertni klavir, koji je svoju zvaničnu promociju imao u Decembru prošle godine, na koncertima Ive Pogorelića.

 

Fabrika i Kolarčeva zadužbina su odlučili da ponove ovaj događaj, sa novim repertoarom, kada će se između ostalog podeliti i zahvalnice Italijanskim umetnicima koji su besplatno nastupali i time podržali i pomogli kupovinu novog, koncertnog klavira.

 

TELEGROUP MUZIKA&MODA, veče Italijanske opere i mode održano je veceras na velikoj sceni Kolračeve zadužbine, u organizaciji Fabrike i Kolarčeve za dužbine, sa programom:

 

Koncert orkestra Narodnog pozorišta, dirigent Jacopo Sipari di Pescasseroli, sopran, Silvana Froli, tenor, Aleandro Mariani.

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...