icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

novo izdanje bestselera

Glossy vam poklanja roman Siniše Ubovića "Moja baba zen budista"

Podeli:

Jedan od vodećih trenera za lični razvoj na ovim prostorima i autor inspirativnih knjiga pripremio je svojim poštovaocima novi roman.

foto: Promo
foto: Promo

Nakon knjige „Jači od bola“, Laguna predstavlja novo izdanje Ubovićevog romana „Moja baba zen budista“, u kome pratimo život savremenog Beograđanina u trenutku kada mu se život raspada i koji u samo nekoliko dana dolazi do novih spoznaja i otvara vrata istine. Prolazeći kroz turbulentno emotivno stanje, junak ovog romana bori se s različitim pitanjima o samom smislu života, sa strahom i nedoumicom, ali istovremeno i željom za spoznajom i ljubavlju.


Ovaj bestseler je prvi put objavljen 2013. godine, a Ubović je knjigu posvetio svojoj babi Zorki, koja u jednom trenutku kaže:

Neću danas da mučim jučašnju muku, niti ću danas da slavim sutrašnju slavu. Današnji dan nema reprizu.“

Motivacioni trener, glumac i edukator Siniša Ubović pomaže nam da iskoristimo sve svoje potencijale kako bismo živeli ispunjenim i kvalitetnim životom. Roman „Moja baba zen budista“ je jedinstven na ovim prostorima jer na pitak i jasan način predočava kako možemo da sagledamo svoje kapacitete i usmerimo ih u najboljem mogućem pravcu.


Važne motivacione poruke prate svako poglavlje i podsetnik su za negovanje svih onih misli i obrazaca ponašanja kojima bi trebalo da stremimo. U priči glavnog lika Nikole, i kroz njegov odnos sa bakom čija ga životna mudrost obasjava i pokreće na razmišljanje, svi se lako možemo prepoznati. A to i jeste smisao ove knjige.

 

foto: Promo

***

Glossy svojim čitaocima poklanja ovu knjigu, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

 

Inicijalizacija u toku...