icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Buba Dobrosavljev objavljuje prvi roman

Podeli:

Nekadašnja voditeljka Studia B i Zvezda Granda Ljubinka Buba Dobrosavljev napisala je prvi roman Čarobni prsti koji izdaje Vulkan izdavaštvo.
Ljubinka Dobrosavljev, Story press
Ljubinka Dobrosavljev, Story press

Ona je lepa, bogata i talentovana... Takođe, strašno je usamljena i čezne za ljubavlju i pažnjom. I boluje od neizlečive bolesti. Život je ispunjen patnjom koja od rođenja do smrti vreba svakog čoveka, ispitujući granice strpljenja, milosrđa, dobrote, ljubavi, vere i nade.

Svaki put kada bi se jako prehladila, ili tokom noći imala strahovite grčeve i bolove u mišićima, Sanja je pomišljala da je to kraj. U tim trenucima, očekivala je da se iz sna ne probudi i ode majci u zagrljaj. Ali želja za životom, za mladošću, koja je ipak samo njena, uvek je uspevala da pobedi najbolnije trenutke slabosti i tuge.

Hrabro je odlučila da živi od danas do sutra. Da zgrabi život, kao što orao grabi plen, i da radi sve što će je usrećiti. Mogu li moć, pohota, želja za pobedom i avanturom da nadjačaju očinsku ljubav? Da li smo postali imuni na usamljenost i zašto je novac postao vredniji od života?

Zavirite u intimnu povest devojke koja ima neizlečivu bolest i saznajte kako radoznalost duha postaje ključ ljudske slobode...

Buba Dobrosavljev odrastala je u zabačenim sokacima severnog Banata kao kćer ratara-ratnika koji su se borili za Krst Časni i Slobodu Zlatnu. Tragajući za večnom lepotom, istinom, pravdom, ljubavlju i smislom postojanja, upisala Filozofski fakultet u Beogradu. Sa čežnjom da pronikne u tajnu stvaralaštva ljudskog duha otelotvorenu u veličanstvenim delima kroz istoriju umetnosti, postala nemušta slika – TV lice. Tragajući za smislom tamo gde ga nema, duhovno smrvljena, nanovo se rodila, onda kada joj je ljubav prema stvaralaštvu i pisanoj reči bila uzvraćena. Tada je shvatila da je gospodstvo duhovna kategorija koja znači biti Čovek sa dostojanstvom i da je takav čovek najveća vrednost čitavom Univerzumu. Sva nemirna radoznalost njenog duha jeste neutoljiva čeznja za Bogom. Jer, biti bogat, znači imati Boga.

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...