icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

nagrađujemo čitaoce

Dovedite zdravlje i sreću do savršenstva: Glossy vam poklanja priručnik Supermozak

Podeli:

Glossy svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje priručnik Dipaka Čopre i Rudolfa E. Tenzija pod nazivom Supermozak, koji će vam pomoći da oslobodite eksplozivnu moć uma i da do savršenstva dovedete zdravlje, sreću i duhovno blagostanje.

foto: promo
foto: promo

Priručnik pomoću kojeg ćete naučiti kako da se odnosite prema svom mozgu i njegovim mogućnostima na potpuno nov način – kako da ga koristite kao uporište za postizanje zdravog, srećnog i duhovno bogatog života.

 

Eksperti u oblasti razotkrivanja uzroka Alchajmerove bolesti Dipak Čopra, lekar i pisac bestselera i Rudolf E. Tenzi, profesor neurologije na Harvardskom univerzitetu; udružili su svoje znanje i mudrost da bi nam prezentovali svoje hrabro, novo tumačenje mogućnosti koje poseduje mozak. Pomoću pojačane samosvesti i usredsređenog svesnog odlučivanja, svako od nas može prevazići lična ograničenja.

 

Kombinujući najnovija naučna istraživanja i duhovno poimanje sveta, Supermozak nam razotkriva pet najvećih zabluda o tome šta nas mentalno ograničava i pokazuje nam kako da:

 

– usmerimo svoje moždane aktivnosti umesto da se prepustite ustaljenim navikama mozga
– stvorimo idealan životni stil za zdrav mozak
– usporimo starenje
– dosegnemo sreću i blagostanje kroz povezanost uma i tela
– prevaziđemo uobičajene prepreke poput slabog pamćenja, depresije, anksioznosti i gojaznosti.


Glossy svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje priručnik Dipaka Čopre i Rudolfa E. Tenzija - Supermozak, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@glossy.rs.


Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime i naziv knjige za koju se prijavljujete.


Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

Inicijalizacija u toku...