icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Nedelja, 21h na Superstar TV

MAJKA: Šta nas čeka u šestoj epizodi serije Dug moru

Podeli:

U narednoj epizodi serije „Dug moru“, u nedelju od 21 čas na Superstar TV kanalu, Olga i Julija dolaze za Beograd. Olgu sve više uznemiruju slike majke koju vidi i koja kao da joj priča šta se stvarno desilo. Na osnovu svega što vidi, Olga pomišlja da joj se majka ubila.

foto: promo
foto: promo

Za to vreme Pop teško podnosi smrt sina Zeja i donosi pištolj kod Renka u kafanu, sa namerom da nešto učini. Pijanog Popa teše svi, ponajviše Anđa. Periša oseća potrebu da nasamo objasni Popu situaciju u kojoj se našao, zbog čega nije bio tu kad mu je bio najpotrebniji. Olga i dalje traga za tim da li kamen i ogrlica imaju nekakvo dejstvo ili je i sama počela da veruje u praznoverja pa odlazi na Institut za aerheološka istraživanja gde ne saznaje ništa, ali vidi da ogrlica i kamen šire ljubav, kada su zajedno. Julija saznaje da je trudna i to saopštava Renku.

 

foto: promo

Rnjo ulazi sa Sikimom i Ćuntom u posao, i to kao “kralj tunela” u koje oni donose svoju “mješovitu robu”. Taman kada Julija i Olga konstatuju da je sve oko kamena praznoverje, kamen se pomera. Svaka Olgina konekcija sa kamenom i ogrlicom otvara joj novi deo priče o majci Svetlani. Olga vidi roditelje u ne tako davnoj prošlosti, u velikom problemu koji su njoj očito prećutali. Pokušava da poveže šta se zaista dogodilo i zašto je njena majka završila u bolnici…

 

foto: promo

Nove epizode serije „Dug moru“ premijerno se prikazuju nedeljom od 21 čas na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Inicijalizacija u toku...