icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Iskreno sa Aleksandrom Simić

Siniša Ubović: Kada stvari krenu po zlu, znajte da će i to proći!

Podeli:

  • 40
Siniša Ubović, glumac, trener životnih veština , pisac , zaljubljenik u život, čovek koji svojim primerom širi vedar pogled na svet oko nas i pomaže velikom broju ljudi da spoznaju blagodeti sreće koju imaju u sebi govori iskreno o svojim traganjima , putevima, odrastanju, ljudima koji su ga podržavali i naveli da danas živi onako kako zaista želi.
foto: Fabrika fotografa
foto: Fabrika fotografa

- Kao dečak nisam pokazivao sklonost ka glumi . Jedino kada bih, kao osetljivo dete, zaplakao moj deda Miloš, koji zaslužuje neizmerno poštovanje, svaki put bi govorio -Tebi je lako zaplakati. Bićeš ti glumac , seća se Siniša detinjstva.

 

Možda ipak slučajnosti ne postoje te je dugo godina kasnije ipak krenuo ka sceni.

 

Seća se i da je slušao sve komentare i savete prilikom pripreme za prijemni ispit i da su ga oni vodili ka pogrešnim načinima. Sada zna da je trebao slušati samo sebe i da je suština i života i rada biti autentičan i veran sebi.

 

Neizmerno je zahvalan profesorki Miri Banjac koja je prepoznala njegov talenat i koja mu je pružila puno ljubavi i podrške. U njemu je prepoznala ono što drugi nisu, i rekla mu: Ti to možeš, a to su vrlo dragocene reči sa svako mlado biće koje kreće na svoj životni put.

 

Zahvalan je i svojoj baka Zorki koju spominje i u svojim knjigama koje su vrlo čitane i omiljene. Baka je prihvatala život sa mirom, imala je strpljenja a tek kasnije je istinski razumeo njenu rečenicu : Polako, pa će sve biti dobro! Kaže i da je baka znala tajne meditacije samo ju je drugačije sprovodila. Heklala je, prala sudove, nikada nije psovala život niti je bila ljuta na okolnosti.

 

Siniša Ubović: Imajte hrabrosti da donesete odluku!

 

Danas kada ne ide baš sve po planu i željama Siniša kaže sebi : I to će proći!

 

Aleksandri Simić u emisiji iznosi da zapravo ne postoje dobra i loša iskustva već su to sve samo iskustva i naše lekcije koje savladavamo i za koje postoji trenutak kada smo spremni da ih naučimo te nam se vraćaju dok ih ne usvojimo. Ali to nije ništa strašno!

 

Kaže i da su odnosi u ljubavi u današnje vreme, pomalo, u krizi baš zbog činjenice da ne dozvoljavamo sebi da budemo autentični i što čekamo da nam taj neko drugi upotpuni život, donese sreću , ispuni sva naša, neretko prevelika očekivanja. Kada se umorimo od predstavljanja sebe drugačijim nego što istinski jesmo, ili kada nismo naučili da udovoljimo željama svoga srca niti partnera pustili da udovolji svojim željama onda nastaju problemi i razmimoilaženja. 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...