icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

PRAVI SE ZA SAMO 5 MINUTA

JAPANSKA VODICA TOPI MASNE NASLAGE KAO OD ŠALE: Recept je i više nego jednostavan, a rezultati će vas ODUŠEVITI!

Podeli:

Na internetu postoje brojne dijete, recepti i lekovi za gubitak težine, a verovatno ste neke već i probali i zaključili da pojedini deluju, a neki baš i ne.

foto: Peofimedi
foto: Peofimedi

Jedan recept ističe se svojom učinkovitošću i brzim rezultatima - đumbirova voda. Đumbirova voda pomaže u sagorevanju masnoća čak i sa mesta gde su vrlo tvrdokorne poput stomaka, leđa i bedara. Osim što doprinosi mršavljenju dobro će uticati i na celokupno zdravlje, jer štiti od brojnih bolesti budući da aktivni sastojak đumbira gingerol ima protivupalna svojstva.


Napitak deluje tako da ubrzava metabolizam i pomaže telu u sagorevanju masti, bez štetnih posledica. Osim dobrobiti za liniju ima i niz povoljnih učinaka za zdravlje.

 

Povoljni učinci Japanske vode za zdravlje

 

Normalizuje krvni pritisak - redovino pijenje đumbirove vode doprinosi regulaciji krvnog pritiska, a sprečava i stvaranje krvnih ugrušaka za koje se zna da su smrtonosni.


Smanjuje nastanak infekcija - vekovima se đumbir koristi protiv raznih infekcija, uključujući prehlade i grip.


Ima protivupalno dejstvo - piće ima snažna protivupalna svojstva koja ga čine idealnim lekom protiv upalnih bolesti poput artritisa i gihta.


Poboljšava cirkulaciju - đumbir ima sposobnost da poveća cirkulaciju uglavnom zbog prisutnosti gvožđa i cinka. Oba minerala mogu poboljšati protok krvi i sprečiti niz problema povezanih s lošom cirkulacijom.


Umanjuje simptome prehlade i gripa - redovna konzumacija đumbira poboljšava imunitet.

 

 

Reguliše probavu - đumbirova voda eliminiše neugodne probavne probleme kao što su nadutost, refluks kiseline i zatvor.


Olakšava bol u zglobovima - zahvaljujući protivupalnim svojstvima, redovno konzumiranje đumbirove vode sprečiće bol u zglobovima.

 

foto: Profimedi

Sastojci:


- 1, 5 l vode
- Nekoliko tankih listića đumbira (najmanje 1 cm đumbira)
- Malo limunovog soka

 

Priprema:


Stavite vodu da proključa, a u međuvremenu đumbir ogulite i isecite na kolutove.
Dodajte đumbir u prokuvanu vodu i kuvajte dok ne omekša.
Skinite sa šporeta, ohladite i dodajte limunov sok.

Piti svaki dan.

 

Kurir.rs/Miss7.24sata.hr

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...