icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

numerologija

Nije slučajno odabran: Otkrijte šta datum venčanja govori o vašem braku

Podeli:

Sve odluke koje mladi parovi donose za svoj budući zajednički život su jako važne. To važi i za one na prvi pogled nevažne detalje koji mogu da utiču na kvalitet života. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja nije mala i jako je važna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 Numerolozi tvrde da upravo datum koji mladenci izaberu za izgovaranje sudbonosnog “da” može prilično odrediti tok njihovog budućeg bračnog života, piše Espreso

 

Da biste otkrili svoj numerološki broj, morate da izračunate činioce datuma venčanja. Tako ćete dobiti broj od jedan do devet. Ako ste u braku, ovaj broj vam može biti koristan i dati vam pogled na vaš bračni život iz sasvim novog ugla.

 

Računanje bračnog broja:

Saberite činioce datuma, odnosno dan, mesec i godinu venčanja, sabirajte sve dok ne dobijete jednocifren broj. Na primer, ako je datum venčanja 28. 5. 2006. (28+5+2006 = 2+8+5+2+0+0+6 = 23 = 2+3= 5). Na kraju ispada da je vaš bračni broj 5.

 

Značenja brojeva:

Bračni broj 1

Vi ste romantičan i nežan par koji teži potpunom skladu

Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje. Izbor datuma venčanja čiji zbir daje broj 1 otkriva da ste vrlo zaljubljen i nežan par. Vaše upoznavanje je bilo jako romantično, a vreme dok ste bili u vezi bilo je nezaboravno.

Pre nego što ste se odlučili za brak, temeljno ste analizirali jedno drugo, jer oboje želite da vaš brak uspe, zato u bračnoj zajednici težite potpunom sjedinjenju sa partnerom. Loš aspekt bi mogla biti izražena posesivnost i dominacija jednog partnera.

foto: Profimedia

Bračni broj 2

Deca su možda jedini razlog za brak

Ovim brakom vlada Mesec. Ako se odlučite za takav datum, moguće su dve krajnosti. Ili želite vančanje u najužem porodičnom krugu ili pravu javnu ceremoniju.

Vrlo važan činilac za uspeh braka će biti emocionalna zrelost oba partnera, a glavni razlog za venčanje je želja za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom, koja pre svega voli decu, pa ako je potrebno, može prihvatiti i decu iz partnerovog prthodnog braka, i pružiti im roditeljsku ljubav i pažnju.

Moguće je čak da su ovom slučaju deca i jedini razlog za brak. Ako je tako, najbolje da još jedanput preispitate zrelost i ispravnost svoje odluke. Prepreka skladu u ovoj zajednici mogu biti majke oba partnera koje će se mešati u njihov odnos, pa će emotivna zrelost biti presudna za uspeh ovog izazovnog braka.

foto: Profimedia

Bračni broj 3

Brak iz interesa? Moguće razočaranje

Ako zaistaželite da se venčate iz interesa, onda vam bračni dan sa zbirom 3 savršeno odgovara da biste popravili svoje materijalno stanje bračnim dogovorom. Ipak, ako od braka očekujete puno, taj vam broj garantuje razočarenje.

Ova veza je pod vladavinom Jupitera, pa će se u njoj vrlo verovatno roditi mnogo dece, a porodična okupljanja će biti važan deo vašeg života. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

Inicijalizacija u toku...