icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

PUT SUDBINE

NUMEROLOŠKE TAJNE: Ako ste rođeni između 1. i 10. u mesecu, saznajte ŠTA TO GOVORI O VAMA!

Podeli:

Numerologija, koju mnogi smatraju naukom svih nauka, tvrdi da nam je svaka cifra, koja obeležava naš život sudbinski dodeljena. Postoje osnovna tumačenja primarnih brojeva, ali i onih dvocifrenih i trocifrenih brojeva.

Ovo se podebno odnosi na datum u mesecu kada smo rođeni. Pogledajte koja značenja nosi dan u mesecu kada smo rođeni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osobe rođene prvog bilo kog meseca u godini su velike autokrate.To je sam početak, pa se može desiti da budu uvek na startu svojih ambicija, želja i dela.Činjenica je da imaju često sreće,vođe su, političari, veliki reditelji. Vole moć, slavu, uspeh, novac,ali mali broj njih dođe to toga.Treba da se čuvaju ljubomornih osoba i onih koji ne žele da napreduju duhovno.

 

Rođeni drugog u mesecu imaju potrebu da se istaknu kroz ljubav. Nestabilni kada treba da donesu neku odluku jer ih emocije ponesu. Imaju veliku potrebu da se uvek više spavaju, odmaraju, imaju jaku percepciju, vidovitost. Znaju da ispravno postupaju sa novcem, sposobni da se ekonomski razviju i napreduju. Proputovaće ceo svet.

 

 

Rođeni trećeg u mesecu su predstavljeni kao osobe koji imaju veru u sebi. Ta vera može da se pokaže više kao religiozni princip, umesto optimizma. Dobri su glumci i sposobni su da zabave društvo. Kažu za njih da su deca sreće, mada ima i ona druga strana. Često su žrtve nasilja, pa čak i krajnjih namera svojih suparnika. Vrlo inteligentni, izrazito obrazovani, traže obrazovane partnere.

 

Rođeni četvrtog u mesecu imaju naglašen materijalizam. Najčešće nemaju sreće u ljubavi. Uvek imaju razvod ili raskid veze, ako su pred brakom. Vole decu i ona su njihova velika sreća. Veoma su sposobni da zarade. Vole nivo i prestiž.

 

 

Rođeni petog u mesecu su ili sposobni za sve ili imaju problem kroz komunikaciju sa drugima. Dobri su voditelji, pregovarači, prave poslovne kontakte sa drugima, imaju snagu da završe sve što naume. Često traže pravdu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Inicijalizacija u toku...