icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Ukusno

Ručak za tili čas: Zapečeni krompir u mešavini jogurta i začina

Podeli:

  • 5

Neverovatan ukus ovog jela nateraće mnoge da zatraže još!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

4-5 većih krompira


2 kašike ulja


2 kašike gustog jogurta/grčki jogurt


1 kašičica soli


1/4 kašičice bibera ili ljute paprike


1/2 kašičice mente


1/2 kašičice timijana

 

Priprema:

 

Oljuštite krompir, isecite na kriške, piše Lepa i srećna, te prelijte jogurtom izmešanim sa začinima.

 

Krompir, slaninica, celer, peršun... : Ovako se sprema Srpska kajgana

 

Pecite u podmazanom plehu ili na pek papiru, oko 40 minuta, na temperaturi od 200 stepeni.

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...