icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

RECEPT

Neprevaziđen starinski slatkiš: Čarobna posna torta od keksa i jabuka koju ćete obožavati

Podeli:


Torta koju ćete praviti i kada ne postite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sastojci: 200g posnog keksa, 1kg jabuka, 200g šećera, 1 vanilin puding, cimeta po ukusu, 300ml vode, prah šećer

 

Uputstvo: Očistite i izrendajte jabuke, pa ih sa šećerom stavite na vatru, dodajte pola vode i cimet po ukusu.

 

Kad jabuke puste vodu prokuvajte ih, pa razmutite puding sa ostatkom vode i zakuvajte puding u jabuke.


Potreban vam je dublji pleh dimenzija 20 x 30 cm.

 

Keks podelite u dri dela, pa poslažite prvi red i naspite pola vrele smese, pa preko poslažite drugi red keksa i prelijte ostatkom fila. Poslažite i treći red, pa ostavite da se ohladi.

 

Ohlađenu tortu stavite u frižider još malo, pospite je prah šećerom i poslužite.

 

Prijatno!

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...