icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

savršen trik

Odlično jelo za domaćice početnice: Napravite LENJE lazanje (RECEPT)

Podeli:

Italijanski specijalitet zahteva mnogo koraka i čak iako koristite gotovoe kore, biće vam potrebno mnogo truda i rada

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Predlažemo vam postupak koji će vam uštedeti barem polovinu vremena pripreme lazanja, a slasni zalogaji neće izostati.

 

Sastojci:

makarone 200 gr

glavica crnog luka

250 gr mlevenog mesa

400 ml paradajz soka

150 gr kačkavalja

origano

suvi biljni začin

biber

ulje


Uputstvo:
Obarite kratko rezance, najbolje pene.

Dok se testenina priprema, izdinstajte kratko luk, dodajte začine, origano, meso. Dodajte paradajz sok, a posle desetak minuta kuvanja pomešajte sa testeninom, nalijte u pleh.

Pospite rendanim kačkavaljem i pecite 30 minuta u rerni na 220 stepeni.

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...