icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

savršen trik

Odlično jelo za domaćice početnice: Napravite LENJE lazanje (RECEPT)

Podeli:

Italijanski specijalitet zahteva mnogo koraka i čak iako koristite gotovoe kore, biće vam potrebno mnogo truda i rada

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Predlažemo vam postupak koji će vam uštedeti barem polovinu vremena pripreme lazanja, a slasni zalogaji neće izostati.

 

Sastojci:

makarone 200 gr

glavica crnog luka

250 gr mlevenog mesa

400 ml paradajz soka

150 gr kačkavalja

origano

suvi biljni začin

biber

ulje


Uputstvo:
Obarite kratko rezance, najbolje pene.

Dok se testenina priprema, izdinstajte kratko luk, dodajte začine, origano, meso. Dodajte paradajz sok, a posle desetak minuta kuvanja pomešajte sa testeninom, nalijte u pleh.

Pospite rendanim kačkavaljem i pecite 30 minuta u rerni na 220 stepeni.

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.