icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

UZ MALO TRUDA

Gozba za svako domaćinstvo: JEFTIN i PRAKTIČAN ručak učiniće vaš dom još lepšim mestom (RECEPT)

Podeli:

Jednostavno i lako, odličan predlog za fantastičan porodični ručak.

foto: profimedia
foto: profimedia

 

 

Potrebno je:

2 bataka i karabataka

700 gr mladih krompira

glavica belog luka

ruzmarin

čili i kari

ulje

so suvi začun

aleva paprika

susam

Priprema:

Podmažite pleh ili stavite pek papir.

Na batake stavite ulja, izgnječenog belog luka, aleve paprike, čilija i kari. So, začin i biber dobro utrljajte u batake, i stavite ih neka malo se prepeku jedno 15 min.

Krompir iseći na kocke pa i u njih dodati ulje, izdrobljen beli luk, ruzmarin, biber, susam, alevu papriku, začin i sve izmešati i staviti i rasporediti pored bataka i vratiti u rernu na 200 stepeni C oko 25 min da lepo porumeni.

Služiti uz neku salatu.

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...