icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

OBAVEZNO PROBAJTE

Prženi hleb i sir raspametiće vašu porodicu: Napravite SMIGDAL! (RECEPT)

Podeli:

Jednostavno i brzo se sprema, a uvek se traži još

Krompir
Krompirfoto: Profimedia

Sastojci: pola hleba iseckanog na komadiće veličine zalogaja, pola glavice crnog luka ili pola struka praziluka, 150 g slanog sira, 100 ml ulja, prstohvat mlevene paprike.

 

Priprema: Luk ili praziluk oljuštiti i iseći sitno, pa propržiti na ulju u dubljem diganju dok ne omekša. Dodati isečen hleb i izmrvljeni sir, promešati, pa na kraju dodati i mlevenu papriku.

 

Pržiti još oko minut, dva uz neprestano mešanje i jelo je gotovo! Pospite sa još malo rendanog sira i poslužite uz hladan jogurt ili kiselo mleko.

 

 

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...