icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

jednostavno i ukusno

IZ GRUZIJE PRAVO NA VAŠU TRPEZU: Tradicionalni gruzijski specijalitet - punjeni hleb oduševiće vas na PRVI ZALOGAJ (RECEPT)

20.07.2019. 17:27h
Ovaj tradicionalni gruzijski specijalitet postaće vam redovan obrok.... Detaljnije»
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Direktno iz Gruzije

20-07-2018 20:06h
Ima i jednostavnijih recepata za hačapuri. To je obično mekano testo s kvascem, koje se tanko razvije u krug oklagijom i pospe rendanim sirom. Krajevi se pokupe i preklope odozgo, pa se opet razvalja u oblik kruga, tako da sir ostane unutra. Stavi se da se peče, a kad je pečeno, vruće može da se premaže puterom. U testo može da se doda kefir i ulje, a fil takođe može da se pravi od više vrsta sira, sitan sir, mocarela, kačkavalj i dr., ko šta ima. Može se dodati i jaje u testo, a i ne mora. Fil se može posuti i odozgo, kao kad se pravi pica, ali je bitno da bude unutar pite.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: