icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

priprema se za tili čas

Jeftin i ukusan: Potaž od luka gotov za samo 20 minuta! (RECEPT)

Podeli:

  • 6

Ako se vratite s posla mrtvi umorni i gladni, a nemate pripremljen ručak, dobro će vam doći ovaj recept.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

1 veća glavica crnog luka
1 veća šargarepa
2 l pilećeg bujona po želji
šaka tankih rezanaca za supu (fida)
peršunov list
so, biber

 

Priprema:

 

Luk isecite na rebarca, a šargarepu očistite i iseckajte na tanke kolutove, piše Lepa i srećna. Spustite ihu bujon koji vri i na laganoj vatri kuvajte desetak minuta. Procedite, luk i šargarepu ispasirajte viljuškom ili štapnim mikserom, vratite u bujon i kuvajte još desetak minuta. Po želji zakuvajte i rezance. Pre služenja pospite seckanim peršunom.

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...