icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

ukus ITALIJE

Pastom ALA PARŽIJE zadovoljite sva ČULA! Ovo vam još niko nije REKAO!

Podeli:

Prvim zalogajem oduševićete čitavu porodicu. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dosadile su vam uobičajne paste Bolonjeze, Milanjeze...i kada god ih spomenete ukućanima oni ne reaguju zadovoljavajuće?! 

 

Onda se na pravom mestu da upoznate jedan izvanredan recept, pastu "Ala Paržije".

 

Potrebno vam je svega 20 minuta za ovo čudo ukusa!

 

Sastojci: 

 

1. 400g fusila (testenina)

2. pakovanje šampinjona

3. pakovanje parmezana

4. 400g piletine

5. dve pavlake u čaši 

6. 50g putera

7. glavica crnog luka

8. origano

9. bosiljak 

 

Priprema: 

 

Ispržite crni luk na tihoj vatri i dodajte komad putera i piletinu iseckanu na komadice. Pojačajte vatru, dodajte malo vode i poklopite tiganj. 

Dok se piletina krčka pripremite šampinjone, sitno iseckane i ubacite ih u tiganj. Kuvajte dok ne puste sok.

Nakon toga dodajte dve pavlake, origano, bosiljak i parmezan. 

 

Kada je nadev gotov, skuvajte fusile.

 

Sigurni smo da će naš recept pronaći put do srca čitave porodice. 

 

 

 

foto: profimedia

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...