icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

RECEPT

RUČAK KOJI SE SPREMA OČAS POSLA: Musaku svi volimo, ali ovakav recept još niste isprobali

Podeli:

  • 21

Musaka je tradicionalno jelo u svakoj kuhinji, ali ova verzija je više nego ukusna.

foto: Bakina kuhinja
foto: Bakina kuhinja

Potrebno je: 200 gr testenine; 200-300 gr mlevenog mesa; 1 glavica crnog luka; 2 čena belog luka; ulje; začin; so; aleva paprika; 2 jaja; 200 grama kisele pavlake; kačkavalj.

 

Pripema: Skuvati makarone i malo dodati ulja da se ne slepe. Na ulju propržiti sitno seckan crni luk dodati mleveno meso pa i njega propržiti. Dodati seckan beli luk, začin, so alevu papriku. Tepsiju podmazati. Umutiti jaje i dodati pavlaku i izmešati i dodati u testeninu.

 

Sipati pola testenine izravnati pa dodati mleveno meso u koje ste stavili i 1 jaje. Odozgo rasporediti drugi deo testenine. Narendati malo kačkavalja. Peći na 200 stepeni C oko 30 min da lepo porumeni..

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...