icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

VRHUNSKA POSLASTICA

POSNI DESERT ZA DANE NA VODI: Okrepite se pečenim jabukama sa orasima (RECEPT)

Podeli:

Lako se sprema, a daće vam neophodnu energiju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jabuke su često sastavni deo kolača kod nas, mada se najviše koriste za pravljenje raznih pita. Probajte nešto novo – pečene jabuke sa orasima i medom.

 

Sastojci:

 

  • četiri jabuke
  • 200 grama iseckanih oraha
  • dve kašike meda
  • pola kašičice cimeta

 

foto: Profimedia

 

Priprema:

 

  • Zagrejte rernu na 200 stepeni.
  • Operite jabuke, odsecite vrh i izdubite unutrašnjost. U posudi pomešajte orahe, med i cimet, pa ih napunite. Poređajte ih na pleh i pecite oko 40 minuta.
  • Poslužite ih tople.

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...