icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

recept

SOČAN, UKUSAN I ZDRAV: Kolač sa breskvama BEZ ŠEĆERA I BRAŠNA pravi se NIKAD JEDNOSTAVNIJE, a ješćete ga bez GRIŽE SAVESTI!

Podeli:

Sočni kolač sa breskvama oduševiće vas ukusom, a pravi se brzo i lako bez šećera i brašna.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

2 jaja

1 banana

1 jabuka

3 breskve ili kajsije

5 kašika kokosovog ili suncokretovog ulja

250 g ovsenih pahuljica

100 ml jogurta

1/2 kesice praška za pecivo

1 puna šaka badema

1/2 kašičice cimeta


Priprema:


Ovsene pahuljice i bademe usitnite u blenderu. Jabuke izrendajte, breskve iseckajte, bananu izgnječite viljuškom. Belanca umutite u čvrst sneg, pa im dodajte žumanca i sve izmešajte. Ubacite voće, ulje i jogurt, pa dobro promešajte. Na kraju dodajte samlevene ovsene pahuljice i prašak za pecivo, bademe i cimet. Sve izmešajte, pa sipajte u pleh koji ste obložili papirom za pečenje. Pecite na 180 stepeni oko 20 minuta.

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...