icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

video

DOMAĆICE, POSLUŽITE SE FENOMENALNIM TRIKOM: Brzo i lako pretvorite STARI hleb u ovu ukusnu POSLASTICU! (RECEPT)

Podeli:

Sve sastojke imate u svojoj kuhinji.

foto: Kod bake u gostima
foto: Kod bake u gostima

Potrebno je:

 

  • 6-7 kriški starog hleba
  • 2 jaja
  • 1 puding od vanile
  • malo ulja
  • cimeta malo
  • 2 kašike meda ( ili šećera)
  • 100 gr suvog groždja

 

Priprema:

 

Tepsiju manje dimenzije 15×15 podmazati maslinovim uljem. U šerpicu razbiti jaja, dodati mleko, malo ulja, puding, vanilin šećer, malo cimeta pa sve dobro žicom izjednačiti.

 

Kriške hleba umočiti u mleko pa poređati u pleh. Posuti suvim grožđem.

 

 

Poređati zatim drugi deo hleba pa sve preliti ostatkom mleka i jaja. Posuti malo suvim grožđem.

 

Peći na 200 stepeni oko 30-40 min da tečnosti ispari i lepo se zapeče..Pečeno posuti prah šećerom i vanilin šećerom..

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...