icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

trik za prženje

NI ULJE, NI MASLAC: Jaje na oko spremite na ovaj zanimljivi način — biće savršeno ukusno i mekano

Podeli:

Svako sprema jaje na svoj način, ali ovaj neobičan recept će se mnogima dopasti.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Tajni trik za savršeno jaje na oko

 

Umesto maslaca i ulja, jaja se mogu praviti i na pavlaci!

 

Najbolja za to je punomasna pavlaka. Za to se jednostavno stavi malo pavlake u veliki tiganj, posoli i pobiberi, pa se ugreje na srednjoj vatri. Potom se jaje oprezno stavi u pavlaku.


Zbog vrućine će se jaja „stisnuti“ – kao na maslacu ili ulju – međutim, zahvaljujući ukusu pavlake, jaja će dobiti jako finu aromu i biće fino mekana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sara_backt on

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...