icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

RECEPT

POSNE RUSKE KAPE: Desert podjednako ukusan kao i u mrsnoj verziji

Podeli:

I u danima posta možete uživati u ovoj divnoj poslastici.

foto: Kod bake u gostima
foto: Kod bake u gostima

Potrebno je:

 

Za biskvit

 

 

  • 200 ml kisele vode
  • 200 g brašna
  • 1 prašak za pecivo
  • 50 ml ulja
  • 100 g šećera
  • 2 kašike kakaa

 

Fil

 

 

  • 4 kašike sojinog mleka u prahu
  • 500 ml vruće vode
  • 100 g šećera
  • 1 vanilin šećer
  • 3 kašike gustina
  • 3 kašike brašna
  • 250 g posnog margarina
  • 3 kašike prah šećera
  • 100 g kokos brašna

 

Glazura

 

 

  • 100 g posne crne čokolade
  • 2 kašike ulja ili kockica margarina

 

Na sledećoj strani pročitajte kako se pripremaju.

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...