icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

brzo deluje

TRIK DŽEJMIJA OLIVERA KOJI ĆETE UPAMTITI: Moćan doručak koji tera mamurluk i pruža energiju (RECEPT)

Podeli:

Ako ste prošle noći preterali u provodu, nema boljeg načina da započnete ovaj dan i ovu godinu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

  • 2 krompira srednje veličine, iseckana na kockice
  • mleveni biber
  • 150 grama sirove kobasice
  • crvena paprika iseckana na trake
  • šaka čeri paradajza
  • 6 jaja
  • svež peršunov list, iseckan sitno
  • hleb po želji
  • prstohvat soli

 

Priprema

 

Krompir kratko obarite u slanoj vodi i potom ga dobro ocedite.

 

Isecite kobasicu na kolutove i pecite je u tiganju dok ne pusti masnoću, a potom dodajte biber, krompir i paradajz i vratite na šporet.

Pecite dok sve ne porumeni.

 

Dodajte jaja, jedno po jedno, neka ostanu cela. Posolite i pobiberite, pa sve zajedno pecite ne duže od pet minuta, ii onoliko koliko volite da jaja budu pečena.

 

Pospite peršunom, servirajte uz hleb, koji takođe možete da prepečete.

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...