icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

tako je i zdravije i ukusnije!

NAJUKUSNIJA PRŽENA RIBA BEZ TRUNKE BRAŠNA: Moćan trik za spremanje fileta pastrmke koje svaka domaćica mora da zna

25.02.2020. 15:48h
Kako spremiti reš prženu ribu bez brašna? Evo recepta!... Detaljnije»
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari. Molimo vas da vodite računa o pravopisu, dužini komentara i ne pišete komentare velikim slovima. Glossy redakcija zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke, uvrede, kao i komentari koji se odnose eventualne greške ili na Glossy uredjivačku politiku takodje neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Glossy redakcije, već samo autora komentara! Vaše sugestije ili primedbe možete da pošaljete na redakcija@glossy.espreso.rs. Hvala.

Komentara: 1

Peđa

26-02-2020 12:54h
Filet pržiti sa jedne strane 20, a sa druge 10 min.!!!!!!??????
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: