icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

recept dana

POSLASTICA KOJOJ SE SVI OBRADUJU: Čokoladni brauni je pravi izbor nakon laganog ručka!

Podeli:

Sprema se veoma brzo i lako

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Potrebno je:

 

200 g čokolade

100 g šećera

150 g maslaca

4 jajeta

150 g pšeničnog glatkog brašna tip 550

1 kašika praška za pecivo

1 vanilin šećer

30 g badema

 

Priprema

 

Jaja, šećer i vanilin šećer penasto umutiti. U ovu smesu dodajte maslac koji je bio na sobnoj temperaturi, 150 gr omekšane Menaž čokolade i brašno pomešano sa praškom za pecivo.

 

Kada su se svi sastojci dobro sjedinili ubaciti seckane bademe.

 

Smesu u koju ste stavili grubo narezanu Menaž čokoladu, peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 25 minuta, u već pripremenjenom kalupu koji ste podmazali maslacem.

 

Kolač isecite na kocke i po želji poslužite uz slatku pavlaku, ili sladoled.

 

foto: Shutterstock

 

 

 

 

Inicijalizacija u toku...