icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

recept dana

POSTANITE PRAVI KULINARSKI MAJSTOR: Najukusniji BOLONJEZE sos će oduševiti ukućane!

Podeli:

Za 45 minuta biće gotov ručak za celu porodicu

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sastojci: 

 

200 g svinjskog mlevenog mesa

300 g mlevene junetine

1 glavica crnog luka

1 manja šargarepa

2 sveža paradajza

4 kašike kečapa

500 ml pasiranog paradajza

1/2 kašičice aleve paprike

so

mešavina italijanski začin

mleveni biber

ulje za przenje

400 g špageta

 

Priprema:

 

Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno iseckan crni luk i šargarepu postepeno dodavajući vodu. Kada luk postane staklast dodajte mleveno meso i sitno iseckan paradajz i kečap. Povremeno promešajte, a kada se meso proprži dodajte alevu papriku, a nakon 2 minuta i pasirani paradajz.

 

Začinite navedenim začinima i ostavite da se krčka 45 minuta na tihoj vatri. Povremeno promešajte. Špagete skuvajte prema uputstvu sa pakovanja i služite ih uz topao Bolonjeze sos.

 

foto: Shutterstock

 

 

Pratite Glossy na VIBERU:
http://chats.viber.com/storyserbia
Inicijalizacija u toku...