icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

letnji ručak

DUGO ĆETE OSTATI SITI: Mlade i sočne punjene paprike koje će obožavati cela porodica (RECEPT)

Podeli:


Zadovoljiće sva vaša čula!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock


Sastojci:

 

  • 300g mešanog mlevenog mesa
  • mlade zelene paprike
  • 2 paradajza
  • 1 glavica crnog luka
  • dve izrendane šargarepe
  • dva čena belog luka
  • malo svežeg peršuna
  • 150g obarenog pirinča
  • 60ml ulja
  • slatka paprika
  • biber
  • suvi začin
  • malo paradajz pelata

 

Priprema

 

Na ulju propržiti crni luk, zatim dodati beli luk. Ubaciti i šargarepu, nastaviti prženje. Zatim staviti meso i začiniti po ukusu. Dodati pirinač i sveži peršun. Lepo sjediniti fil. Paprike puniti, zatvarati parčićima paradajza. Poređati po tepsiji. Rastvoriti paradajz pelat preliti preko paprika, izmeđšu staviti paradajz. Peći na 200 stepeni 20 do 25 minuta. Prijatno!

 

 

Inicijalizacija u toku...