icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

recept dana

NAJSOČNIJA ITALIJANSKA PASTA SA PUTEROM, BEŠAMELOM I PEČURKAMA: Recept je oduševio ljubitelje testenina!

Podeli:

Cela porodica će biti za stolom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

 

pasta 200g

 

pečurke 150g

 

bešamel sos

 

bosiljak

 

origano

 

50g putera

 

 

Priprema: 

 

Pastu kuvati sa puterom i bosiljkom. Dok se kuva priremiti bešamel sos ili ga podgrejati ukoliko dodajete kupovni. Propržiti šampinjone na maslinovom ulju. Gotovu pastu prelijte sosom i pečurkama i pospite bosiljak i origano.

 

 

Inicijalizacija u toku...