icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

recept dana

RUČAK KOJI SMO OBOŽAVALI U DETINJSTVU: Ukusni BEĆARAC možete napraviti za tili čas!

Podeli:

Ove sastojke svako ima u kući

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Potrebno je:

 

600 g paprika

300 g svežeg paradajza

300 g crnog luka

1/2 dl ulja:

 

Priprema:

 

Iseckati crni luk na kockice. U dubljem tiganju zagrejati ulje, staviti crni luk i dinstati uz dodavanje vode. Iseckane paprike dodati luku. Zajedno dinstati da i paprike omekšaju.

 

Paradajz stavite u vruću vodu, oljuštite iseckati na kockice i dodati u tiganj. Pržiti dok ispari sok.

 

Na kraju posoliti i dobro promešati.

 

 

Savet:

 

Istiniti sir i preko stavite bećarac, ili ga služiti uz meso.

 

foto: Shutterstock

 

 

Inicijalizacija u toku...