icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

brzi bebi kornišoni

KUPOVNI NIKAD NEĆE BITI TAKO UKUSNI! Ovako se kisele krastavčići kojima neće odoleti ni oni koji ne vole slanu zimnicu

Podeli:


U hladnim mesecima nijedan obrok nije potpun bez kiselih krastavaca, a najpopularniji su svakako bebi kornišoni!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sastojci za preliv:

 

  • 5l vode
  • 150g soli
  • 75ml esencije
  • 1/2 konzervansa
  • 1 vinobran

 

Sastojci:

 

  • 3kg kornišona
  • crni biber u zrnu
  • korijander
  • salčica

 

Priprema

 

Sastojke za preliv sjediniti i dobro izmešati. Oprane i očišćene krastavce stavljati u čiste sterilisane tegle i dodavati začine po ukusu. Naliti prelivom. Prijatno!

 

 

Inicijalizacija u toku...