icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

recept dana

ISKORISTITE STARI HLEB NA ODLIČAN NAČIN: Pohovani, punjeni sendviči iz rerne!

Podeli:

Savršeno idu uz čašu jogurta ili kefira.

foto: Bakina kuhinja
foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

 

6 parčeta rezanog hleba. 3 jaja, 50 gr belog brašna, 50 gr prezli, 100 gr šunke, 100 gr listova kačkavalja, 2 pečene paprike, malo kulena, malo ulja.


Priprema:

Na jedno parče hleba staviti kačkavalj, pa listove pečene paprike, suvi vrat ili šunku i 2 parčeta kulena.

Staviti drugo parče preko nadeva.


Jaja umutiti a brašno i prezle sipati na foliju. Sendvič umočiti u brašno, jaja, prezle i jaja.

Redjati u podmazan pleh. Odozgo nakapati par kapi ulja i peći na 200 stepeni C.

 

Uz čašu jogurta eto odličnog doručka ili večere za celu porodicu.

 

 

Inicijalizacija u toku...